DOE OOK MEE! *RUN 5 *DONATE 5 *NOMINATE 5

Eén op de zeven vrouwen krijgt borstkanker. Bij 1/3 van die vrouwen komt later in het leven de kanker uitgezaaid terug en is het ongeneeslijk. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen overlijden er in Nederland jaarlijks nog meer dan 3.000 vrouwen aan borstkanker. Steun de Stichting Sparkle Up Your Mind, initiatief van oud-Hotello Lianne Grootings-Ritzen! Haar droom is dat er een geneesmiddel voor uitgezaaide borskanker komt. Zelf kan ze deze droom helaas niet meer verwezelijken. Maar jij kan wel helpen! Hiervoor is heel veel onderzoek nodig en daarom dus ook veel geld. Dus, doe mee aan de actie “Run 5, Donate 5, Nominate 5” om zo Lianne en haar Stiching te helpen geld in te zamelen voor onderzoek naar uitgezaaide (stage 4) borstkanker.

Dit initiatief is gestart door Studentenvereniging Amphitryon, verbonden aan de Hoge Hotelschool Maastricht.