Ride to Sparkle

In het weekend van 17 t/m 19 september dagen we jou uit 💪 om samen met Paul Grootings op de fiets 🚴 te stappen voor de Ride to Sparkle! In 3 dagen en 400 km fietsen we van Amsterdam naar Maastricht en via deze prestatie halen we zoveel mogelijk geld op voor onderzoek naar uitgezaaide borstkanker.

Rij samen met je vrienden de Ride to Sparkle, en beleef een sportieve reunie.

1 op 7 vrouwen krijgt de diagnose borstkanker. Dat zijn jaarlijks in NL ruim 13.000 diagnoses. 1 op de 3 vrouwen krijgt in een later stadium de ongeneeslijke vorm uitgezaaide borstkanker.

Zo ook onze oprichtster Lianne Grootings-Ritzen. Helaas is Lianne overleden op 3 maart 2020. Lianne was een jonge moeder vol energie en levenslust en is een jaar voor haar overlijden deze stichting begonnen. ❤️✨

Stichting Sparkle Up Your Mind zet zich 100% in om fondsen te werven voor meer wetenschappelijk onderzoek naar deze aggressieve en ongeneeslijke vorm van borstkanker.

Meer info en inschrijven via:
https://www.impactadventures.nl/ride-to-sparkle

——

On the weekend of September 17 to 19, we challenge you 💪 to get on your bike 🚴 for the Ride to Sparkle! In 3 days and 400 km, we cycle from Amsterdam to Maastricht and through this achievement we raise as much money as possible for research into metastatic breast cancer.

Join the Ride to Sparkle with your friends and experience a sporty reunion.

1 in 7 women is diagnosed with breast cancer. That is more than 13,000 diagnoses per year in the Netherlands. 1 in 3 women will develop the metastatic breast cancer at a later stage, which is still incurable.

As with our founder Lianne Grootings-Ritzen. Unfortunately, Lianne passed away on March 3, 2020. Lianne was a young mother full of energy and zest for life and started the Sparkle Up Your Mind foundation a year before she passed away. ❤️✨

This foundation is 100% committed to raising funds for more scientific research into this aggressive and incurable form of breast cancer.

You can find more info and register via:
https://www.impactadventures.nl/ride-to-sparkle